Fel: Det går inte att skicka e-post trots autentisering

Vi har sett en del kunder råka ut för att de inte kan skicka e-post efter aktivering av SMTP autentisering. Detta har hittills alltid berott på att det mellan e-postprogrammet (Outlook, Outlook express, eudora osv) och vår server finns antingen ett antivirusprogram eller en brandvägg som fångar upp, söker igenom samt skickar vidare utgående post. För att få utgående e-post att fungera igen krävs att ni ändrar i inställnningarna för antivirusprogrammet/brandväggen så att utgående e-post skickas vidare till vår server korrekt. Instruktioner om hur detta görs bör finnas i hjälpen till antivirusprogrammet/brandväggen eller på tillverkarens hemsida. Vi har samlat några tips och länkar [här]