Hur ändrar jag mitt lösenord till e-posten?

Surfa till webbmejlen http://mail.serverhallen.com och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på inställningar i menyn i nedre vänstra hörnet. Skriv in ditt nya lösenord i rutorna Lösenord och Bekräfta lösenord till höger och avsluta med att klicka på spara längst ned på sidan.

Om du använder ett e-postprogram på din dator behöver du också uppdatera kontoinställningarna med det nya lösenordet.