Hur lägger jag in ett autosvar för inkommande e-post?

Surfa till webbmejlen https://mail.serverhallen.com och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på kugghjulet i i övre högra hörnet och välj frånvarohanteraren. Kryssa i "aktivera frånvarohanteraren". Ställ den period du vill att autosvaret skall skickas eller lämna blankt för obegränsad tod. Skriv in den text du vill ha som autosvar i textrutan under.  Spara dina inställningar genom att klicka på knappen spara i överkant.