Hur lägger jag in ett autosvar för inkommande e-post?

Surfa till webbmejlen http://mail.serverhallen.com och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på inställningar i menyn i nedre vänstra hörnet. Till höger, en bit ned på sidan finns autosvarsinställningarna. Kryssa i "aktivera autosvar". Skriv in den text du vill ha som autosvar i textrutan under. Ange när autosvaret skall börja gälla från och när det automatiskt skall sluta gälla. Spara dina inställningar genom att gå längst ner på sidan och klicka på knappen spara.