Hur gör jag för att vidarebefordra min e-post till en annan e-postadress

Surfa till webbmejlen http://mail.serverhallen.com och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på inställningar i menyn i nedre vänstra hörnet. Till höger, en längst ned på sidan finns inställningarna för vidarebefordran av din e-post. Kryssa i "Aktivera vidarebefordring", välj om du även vill behålla en kopia av vidarebefordrad e-post "Spara en kopia", ange e-postadressen dit du vill vidarebefordra e-posten i den avsedda rutan och klicka på Spara för att aktivera. Vidarebefordringen blir aktiv direkt. Glöm inte att ta bort vidarebefordringen när du inte behöver den längre.