Hur kan jag göra undantag från e-postfiltret?

Surfa till webbmejlen http://mail.serverhallen.com och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på "Adressbok" i nedre vänstra hörnet. Lägg upp de adresser du vill undanta från spam-filtret i webbmejlens adressbok. Spam-filtret kontrollerar per automatik adressboken för att se om den avsändande adressen finns där. Gör den det är det ett rimligt antagande att det är en känd avsändare och att du vill ta emot e-posten.