Hur uppdaterar man telefonkatalog och nummerupplysning med mitt nya nummer?

Swoscom skickar information till Eniro, Teleadress (Hitta) och SOS Alarm. Om man porterar sitt nummer i samband med att man flyttat kan det ibland ta lite tid innan gamla uppgifterna ersätts med nya. De uppgifter som skickas till Eniro, Teleadress och SOS alarm kan redgieras på kundportalen. Där kan du även välja om du att vi skall publicera informationen (SOS alarm får alltid uppgift om vilken adress telefonen finns oavsett denna inställning). Du kan även själv uppdatera informatiionen direkt hos www.eniro.se och eventuellt även www.hitta.se. Det är gratis att uppdatera kataloguppgifterna för privatpersoner. Företag bör kontakta Eniro direkt, för uppdatering av rosa och gula sidorna.