Hur ställer jag in Outlook 2003 att ansluta mot exchange servern?

1. Surfa till https://exchange.serverhallen.com/RPCHTTPConfig
2. Klicka på Configure Outlook
3. Logga på med det konto du vill konfigurera
4. Ladda hem filerna mail.prf och rpchttp.vbs som ligger under punkt 3A på sidan
5. Dubbelklicka på filen rpchttp.vbs och svara OK på frågorna som visas
6. Stäng outlook om du inte redan gjort det. Dubbelklicka sedan på filen mail.prf och svara Ja på frågorna som dyker upp.
7. Starta outlook och logga på med det konto du nyss konfigurerade.