Hur kommer jag åt besöksstatistiken

För att se statistk för din webbplats krävs att din webbplats är en Standardwebb/Stor och att du har tillgång till kundwebben. Logga in på Kundwebben med ditt login och lösenord (dessa återfinns på fakturor och avtal). Välj webbstatistik och därefter den webbplats du vill se statistik för så länkas du till statistikservern. Har du flera webbplatser kan växla mellan dessa genon att klicka på respektive länk under webbstatistiken.