Hur ställer jag in Entourage 2008 att ansluta mot exchange servern?

1. Tryck på skapa ett nytt Exchange-konto
2. Välj Konfigurera manuellt
3. Skriv in valfritt kontonamn
4. Skriv in ditt namn under personlig information samt din e-post adress
5. Skriv in din e-post adress under konto-id och ditt lösenord i lösenordsrutan.
6. Skriv in adressen till exchange servern under exchange-server.
    Adressen är http://exchange.serverhallen.com/exchange/din.email@adress.se (du byter ut din.email@adress.se mot din e-post adress)
7. Kryss i att DAV-tjänsten kräver en säker anslutning(SSL)
8. Tryck på avancerat
9. Under server med gemensamma mappar skriver du http://exchange.serverhallen.com/public detta är mycket viktigt annars kommer t.ex. inte din kalender fungera.
10. Kryssa i att DAV-tjänsten kräver en säker anslutning (SSL)
11. Under Kataloginställningar kryssar du ur "Denna server kräver att jag loggar in"

Ditt konto skall nu vara klart för att användas!