Hur registrerar jag DLL-filer

För att använda egenutvecklade eller inköpta dll-filer måste din webbplats vara en Standardwebb/Stor, det går inte att använda egna dll:er i medium eller liten webb. När du loggar på din webbplats med ftp finns en speciell mapp med namnet Bin direkt under inloggningsmappen. Placera dina dll:er i den mappen och skicka ett e-postmeddelande till support@serverhallen.com med information om vilka dll:er som skall registreras så registrerar vi dem i servern till dig.