Hur ställer jag in Outlook 2010 att ansluta mot Exchange-servern?

Så här konfigurerar du Outlook 2010 att ansluta till Swoscoms Exchangetjänst:

1.     Starta din dators Kontrollpanel.

2.     Öppna E-post.

3.     Klicka på Visa profiler.

4.     Klicka på Lägg till.

5.     Skriv in ett namn på profilen, klicka OK.

6.     Fyll i för- och efternamn för Exchange-kontot och även E-postadress och Lösenord.

7.     Klicka Nästa.

8.     Outlook söker nu efter serverinställningar, denna process kan ta några minuter.

9.     När processen är klar så klicka på Slutför.

10.  Starta Outlook och din brevlåda synkroniseras nu med servern. Denna process kan ta olika lång tid beroende på hur stor din brevlåda är.

OBS: Om en inloggningsruta dyker upp när du startar Outlook, använd din e-postadress som användarnamn och mata in lösenordet, bocka sedan i kryssrutan att den skall komma ihåg uppgifterna och klicka sedan på OK.