Hur lägger jag till mitt e-postkonto i min iPhone eller iPad?

Så här konfigurerar du din iPhone eller iPad att ansluta till vår e-posttjänst:
  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Gå in på E-post, kontakter, kalendrar.
  3. Välj Lägg till konto.
  4. Välj Annat och sedan Lägg till e-postkonto.
  5. Fyll i NamnE-post och Lösenord och välj Nästa högst upp.
  6. Under rubriken Server för inkommande e-post, fyll i enligt nedan:
    • Värdnamn: mail.serverhallen.com
    • Användarnamn: [din e-postadress]
    • Lösenord: [ditt lösenord]
  7. Fyll i samma värden under rubriken Server för utgående e-post.
  8. Välj Nästa högst upp.
  9. Se till att E-post-alternativet är påslaget och välj sedan Spara.
Klart!

Skulle det uppstå problem under uppläggningen av ditt e-postkonto är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post på support@swoscom.se eller via telefon 040-690 50 00.