Hur kan jag skicka e-post från min webbplats

Det finns många knep för att skicka e-post från hemsidan. Vanligast är att använda asp-skript eller frontpage-funktioner. Klicka på länken nedan för att se ett kodexempel på ett asp-formulär som kan användas för att skicka e-post.

Exempel på asp-formulär!

Gör så här för att använda scriptet på din egen hemsida.
1. Klicka på länken ovan och kopiera all text som visas.
2. Klistra in texten i en ny textfil med namnet mailform.asp.
3. Ändra variabeln "mottagare" till den adress som du vill skicka meddelandet till.
4. Spara och skicka upp filen till din webbplats.

Du kan nu anropa filen mailform.asp på din webbplats för att skicka e-post från ett formulär.